Nog een regisseur gevraagd!




Binnenkort krijgt de gemeente Twenterand een regisseur armoedebestrijding.

Een zeer goed initiatief voor mensen die door de bomen het bos niet meer zien. De coronacrisis kan nog voor veel extra problemen zorgen. Hulp hierbij kan dan ook een zeer goede oplossing zijn.



Maar ik vraag om nog een regisseur, en wel iemand die ons van de waterproblemen kan verlossen. De gemeente Twenterand is nl. van plan om vergunning te verlenen voor de bouw van een spiksplinternieuw overdekt zwembad op het midden in Vriezenveen.

De coalitie is het spuugzat, en het lijkt erop dat kostte wat het kost de boel er voor de vakantie nog even doorgejast moet worden.

Er is destijds afgesproken dat de totaalexploitatie van Vroomshoop en Vriezenveen niet meer mag kosten dan 645.000 euro per jaar. En geen cent meer, maar een miljoen komt eerst,  en het verschil komt het eerste jaar uit de opbrengst van het zonnepark en later uit misschien een ander potje.  Ik kan er niet veel anders van maken dan smauzen en draaien, want het moet toch betaald worden. (Een normaal mense kump t'r van an de karke). En dan is er nog een groot waterprobleem o.a. aan de Geerdijk. Op het carnaval werd er ooit gezegd en gezongen , ' niemand rieker dan een geerdieker', maar daar is op dit moment geen sprake van. Onderzoekcommissie Deltares heeft in haar rapport gezegd dat het grootste gedeelte van de schade niet direct is toe schrijven aan de werkzaamheden die zijn verricht aan het kanaal (ook al rinkelden de kopjes en de glazen in de kast). Gelukkig heeft de gedeputeerde de heer Boerman toegezegd te zullen helpen, alleen hoe , wanneer en met hoeveel is nog een vraag. Het bint onze noabers, dus ik vind dat Provincie en Gemeente hier hun uiterste best voor moeten doen, zeker onze drie Twenterandse Provincie bestuurders. (Geen Groningse toestanden aub.)  Ja water zorgt op dit moment voor problemen, hier bij ons in Twenterand. DUS LATEN WIJ ALLEMAAL REGISSEUR ZIJN EN ONS  GEZONDE VERSTAND GEBRUIKEN. Dan is er geen man overboord, maar kuwjj allemaal de zunne in het water zien schien'n . ZO IS'T MA NET.



Henk.


Reacties

Populaire posts van deze blog

VIVE LA VIE

Het is druk in het verkeer en de scholen zijn weer begonnen

Corona en het vrijwilligerswerk