Oranje Boven

 


En daar gaat ie dan, Koeman wordt gewoon trainer-coach van Barcelona. Hij gaat daar messiaans, althans dat is de bedoeling, aan de slag. Maar nu is Messi boos, en wil weg. Koeman wil namelijk dat iedereen, ook de heer Messi zich ondergeschikt maakt aan het team. Niks geen privileges meer. Ja Koeman zelf had wel een clausule in zijn contract met de ALLERHEILIGSTE KNVB, dat als Barcelona zou komen, hij weg mocht. Toch ook privileges?! Hij, Koeman dus, laat de gehele natie in opperste verwarring achter. Ja de succesvolle trainer kent de weg, toont de weg, en gaat gewoon weg.

Elk vergelijk gaat mank, maar het voelt voor ons Hammenaren ongeveer hetzelfde als dat ds. Gert de Goeien zou worden gevraagd door het Vaticaan om t.z.t. de paus op te volgen. Kan natuurlijk niet, maar het voelt wel zo’n beetje zo. ‘t Is maar hoe je er tegenaan kijkt.

Er mag nog niet als koor gezongen worden, er mag niet gejuicht worden, en niet in het wilde weg gezoend worden, en je mag thuis niet meer dan zes mensen ontvangen, d’r is eigenlijk geen bal an.

Was er maar vast een vaccin, één om van de corona bevrijd te zijn en één om goed bij de les te blijven, tot zolang gaan alle ingrediënten in een blender (mixen, mengen en pureren) en hopelijk een vaccin voor de ‘nieuwe toekomst’. Op dit moment lopen we nog niet de polonaise. Nog voldoende werk aan de winkel. Zorg in ieder geval allemaal elke dag voor een lief moment.

Nou en wie de nieuwe coach van het Nederlands el¬ftal ook wordt, Rijkaard, Van Gaal, Van Bronck-

Horst of Henk ten Cate. Ze hebben allemaal een Barcelona verleden (code oranje). De tijd zal het leren. Uiteindelijk toch ORANJE BOVEN.

Reacties

Populaire posts van deze blog

VIVE LA VIE

Het is druk in het verkeer en de scholen zijn weer begonnen

Corona en het vrijwilligerswerk