ÉÉN GROTE SOAP!!!



Ja compleet de weg kwijt, een soap die zijn weerga niet kent, het lijken wel Amerikaanse verkiezingen. Het word iets duurder, het prijskaartje dat hangt aan de verbouwing van het TIJDELIJK onderkomen van ons parlement loopt de spuigaten uit. Het word geen 37 miljoen

maar 161 miljoen, ja, ja u leest het goed 161 miljoen euro. Staatssecretaris Knops deelde dit mee namens de HAAGSE MAFFIA,en dit is dus voor een plaatsvervangend gebouw voor de 2e kamer. Voor de 150 Kamerleden, 161 miljoen uittrekken is meer dan 1 miljoen p.p. en dan spreekt men over een sobere doelmatige verbouwing (Het is hen naar het hoofd gestegen).

Zelfs in een bananenrepubliek komt zoiets nooit voor. Het blijft dan ook nog behelpen, want

het pand is eigenlijk te smal om de 1.5 meter afstand goed te kunnen waarborgen, en ook de capaciteit van de liften is met max.2 pers. per keer voor 7 etages een heet hangijzer.(opstop

pingsperikelen). Maar de overheid gaat onverdroten voort op de weg van voor de crisis.

Het word tijd dat de staatssecretaris aan ons allen dit gaat uitleggen.(met de billen bloot)

Mijn vertrouwen in de Haagse jetset is al niet zo groot, maar dit slaat alles.

Aan thuiswerken hebben onze politici waarschijnlijk een broertje dood. De horeca gaat op de fles, de voedselbanken lopen leeg, en de zorg raakt oververhit, maar zij gaan gewoon hun's weegs. Dit moet gewoon stoppen!

Van een normale soap kun je nog wel eens mooi wegdromen, maar van deze dus zeker niet. Hier wordt je s'nachts kletsnat wakker van, of je komt helemaal nooit meer bij.

"ZO ZOUT HEBBEN WIJ HET NOG NOOIT GEGETEN."

 

 

Reacties

Populaire posts van deze blog

VIVE LA VIE

Het is druk in het verkeer en de scholen zijn weer begonnen

Corona en het vrijwilligerswerk